Navigarea pe acest site se constituie într-un acord privind acești termeni.

Termeni

Acest site funcționează conform tuturor prevederilor legale ale statului român.

Toate informațiile conținute în acest site (imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe, precum și orice alte date) sunt proprietatea Zoom Dynamics SRL și sunt apărate de legea română și convențiile internaționale pentru protecția drepturilor de autor. Niciun material nu poate fi reprodus, parțial sau integral fără permisiunea anterioară a Zoom Dynamics SRL. Toate drepturile sunt rezervate.

Este necesar acordul nostru pentru a lega acest site cu alte site-uri. Zoom Dynamics SRL nu-și asumă responsabilitatea pentru site-urile neagreate cu care acesta ar putea fi legat și nici pentru materialele postate pe acest site de către alte persoane decât cele autorizate.

Apreciem încrederea pe care o manifești navigând pe site-ul nostru, scriindu-ne sau facând comenzi on-line. Nu vom furniza, vinde sau ceda niciunei terțe părți numele și adresa de email pe care le-ai completat în formularele din acest site.

Respectăm intimitatea altora așa cum ne străduim să o protejăm pe a noastră.
De la noi nu vei primi mesaje spam, iar informațiile scrise de tine nu devin publice și nu pleacă mai departe. Și tot tu ești cel care poate decide oricând să fie șterse definitiv, prin dezabonare.

Zoom Dynamics SRL nu își asumă responsabilitatea pentru securitatea site-ului sau a liniei folosită pentru comunicare.

Zoom Dynamics SRL nu poate fi făcută responsabilă pentru nicio pagubă adusă echipamentului tehnic, cauzată de vizitarea sau afișarea site-ului sau de descărcarea oricărei informații, incluzând text, imagini, sau fișiere de pe acesta.

Informațiile despre produse și servicii, caracteristicile tehnice și prețuri sunt prezentate sub rezerva erorilor de culegere și editare.

Condiții

În cazul în care te răzgândești și soliciți încetarea lucrării parțial efectuate, plata avansului nu poate fi restituită, întrucât aceasta reprezintă contravaloarea materialelor consumate, timpului afectat creației și execuției grafice.

Bineînțeles că da. Poți oricând schimba cererea inițială, poți renunța la lucrarea comandată sau poți cere întreruperea lucrărilor pentru o perioadă de timp, în condițiile în care plătești tot ce s-a lucrat până la momentul respectiv.

Costuri suplimentare pot apărea doar în urma unor cereri suplimentare formulate de client pe parcursul desfășurării unui proiect /unei lucrari. Acestea nu vor afecta costurile stabilite inițial la demararea proiectului.

Cu o experiență profesională considerabilă în domeniile în care activează, echipa Zoom Dynamics asigură și recomandă de fiecare dată când este nevoie de consiliere înaintea pornirii unui proiect / lucrare.

Acest tip de consiliere este contra cost.

Prețul plătit pentru consiliere înaintea demărarii unui proiect va fi scăzut din prețul total al proiectului / lucrării comandate, din ultima tranșă de plată.

După încheierea unei lucrări / unui proiect, Zoom Dynamics asigură asistență pentru implementare / utilizare în mod gratuit pentru o perioadă limitată de timp. La cerere, serviciile de asistență pot continua, contra cost. Atât perioada de gratuitate cât și prețurile acestor servicii vor fi stabilite înainte de demararea lucrării / proiectului.

Dreptul de autor comportă atribute de ordin moral şi patrimonial.

Atributul moral al dreptului de autor nu se înstrăinează odată cu cedarea drepturilor patrimoniale către beneficiar.

Drepturile patrimoniale îi revin cumpărătorului numai după achitarea integrală a contravalorii lucrării/proiectului realizat.

Drepturile patrimoniale, respectiv dreptul de folosire a materialelor / lucrării parțial sau total efectuate aparțin Zoom Dynamics până la achitarea integrală a contravalorii serviciilor efectuate.

Informațiile de mai sus sunt simplificate la maxim, scrise cât mai pe românește posibil, pentru a fi pe înțelesul oricui.

Dacă dorești mai multe informații, contactează-ne!