Prețuri web design

La Zoom Dynamics prețurile vor fi calculate pe proiect.
Pentru că fiecare client al nostru are proiecte importante, speciale și unice, prețurile vor reflecta acest lucru.

Totuși, vom aduna într-un tabel o serie de prețuri de pornire pentru cele mai uzuale categorii de lucrări.
Și cum la Zoom Dynamics lucrările întrec așteptările clienților, de multe ori se întâmplă ca un proiect, bine definit inițial, să crească pe parcurs în mod dinamic, să atragă după el și alte proiecte. Este simplu de înțeles de ce prețurile de pornire afișate aici sunt doar orientative.

Prețuri orientative
WEBSITESIMPLUMEDIUCOMPLEXOBSERVAȚII
Consiliere și achiziție temă100€100€100€
Instalare50€100€200€Vezi Nota I
Securizare100€300€. . .
Populare cu informații / 1 pagină10€25€50€Vezi Nota II
procesare imagini sau fotografii / buc5€10€30€Vezi Nota III
SEO100€300€. . .
  • Nota I – Instalare
    Instalarea se face simplu și ușor în majoritatea cazurilor. Dar, uneori, din cauza serviciilor de hosting foarte restrictive sau de slabă calitate, lucrurile se pot complica într-un mod nedorit. Tot așa și prețurile.
  • Nota II – Populare cu informații
    Prețurile sunt pentru o pagină sau o postare. Nu e obligatoriu să populăm noi toate paginile. De exemplu, noi vom încărca informațiile doar în primele 3 pagini, apoi, restul informațiilor le poate încărca și altcineva. Practic, texte și imagini se pricepe oricine să introducă. Veți plăti doar cele 3 pagini încărcate inițial și, bineînțeles, pe cele care trebuie “reparate” pentru că au fost încărcate anapoda, în mod greșit sau la care nu s-a ținut cont de dimensiunile imaginilor, de condițiile pentru SEO, link-uri, tag-uri, categorii, etc.
  • Nota III – Procesare imagini sau fotografii
    Prețurile sunt pe bucată. Imaginile se referă la grafice, desene, scheme, tabele sau formule complexe.

* Obișnuim să schimbăm des aceste prețuri afișate, fără o notificare prealabilă. Pot exista variații de prețuri în funcție de încarcărea cu lucrări în perioada respectivă, perioadele de sărbători sau de vacanță. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a refuza anumite lucrări sau de a le programa în funcție de cele care se află în desfășurare.

Listele de prețuri de aici sunt doar calcule pentru proiecte închipuite. Le-am făcut pentru a satisface curiozitatea celor care vor să afle “Cat costă halatul? Cât costă halatul?”. Oricum, prețurile de aici se bazează doar pe presupuse costuri și nu reflectă cantitatea de muncă și valoarea rezultatelor. Ce facem noi, înca nu există, nu a fost creat. Urmează să ia formă și culoare în jurul unei cereri, o nevoie, o provocare, pe care o primim.

Proiectul meu este cel mai important, special și unic. Doresc o cotație de preț!